Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2013 20:25 - Подготовка за озеленяване през новия сезон
Автор: unigarden Категория: Други   
Прочетен: 1260 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.04.2013 23:21


В този блог, ще ви предоставим полезна информация относно всичко свързано с едно озеленяване, както и прилежащата поддръжка на зелените кътове и площи. Всичко необходимо за вашата градина и начините, които да използвате за поддръжката на характерните видове цветя, храсти, дръвчета, живи плетове и всички видове декоративни растения свързани с вашата декоративна цветна градина. Пролетта идва и растителността се съживява, поради тази причина навременната намеса и манипулация за поддръжката на декоративните растения е необходима задължително.
Ако не сте професионални градинари, а само любители по-добре потърсете професионалната услуга на УНИгардън фирма за озеленяване в София и страната и ние ще подходим с опит в поддръжката на градината ви.
Професионалните ни градинарски умения не свършват до тук, можем да изготвим идеен проект за озеленяване по ваш вкус или да ви предложим иновативни идеи за озеленяване на зелени площи. Всички ваши идеи свързани с засаждане на декоративна растителност, интериорно озеленяване на хотели, интериорно озеленяване и дизайн, ландшафнто поректиране и цялостно озеленяване  ще бъдат една реализирана мечта, ако се обърнете към фирма за озеленяване УНИгардън
Модерната и набираща сила в озеленяването на офиси и хотели е брандирането с цветя, това е една страхотна идея за реклама на фирмата ви чрез засаждане на цветя.
Изграждането на алпинеуми и скални кътове е една страхотна идея не само за всеки двор и градина, а и за обществени сгради и бизнес паркове като по този начин ще създадат едим модерен акцент в озеленяването на зелени площи.
Затревяване с тревни смески или полагане на тревен чим, УНИгардън ООД фирма за озеленяване сме готови да откликнем на вашите идеи за озеленяване

Предлагаме ви да разгледате видовете услуги за озеленяване:

цялостно озеленяване
озеленяване на хотели
озеленяване на офиси
интериорно озеленяване
засаждане на декоративна растителност
засаждане на храсти
професионални градинарски услуги
поддръжка на зелени площи
Затревяване с чим и тревна смеска
Ландшафтно проектиране
Ландшафтен дизайн
Озеленяване на двор и градина

Не спирайте да четете нашия блог и да се информиране за всичко свързано с модерната градина!!!

Разгледайте и другите наши блогове за озеленяване:

 






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: unigarden
Категория: Други
Прочетен: 14579
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930